Ricoh copier


Op het gebied van professionele printapparatuur zijn enkele grote fabrikanten en leveranciers actief, waaronder Xerox, Ricoh en Konica Minolta. Natuurlijk begeven zich nog diverse kleinere partijen in deze branche, maar Hofax heeft een bewuste keuze gemaakt om deze 3 partners samn te werken. Door de jaren heen hebben zij zich namelijk bewezen als waardige leveranciers van betrouwbare printapparatuur met een hoge service graad. Afhankelijk van uw wensen is een Ricoh copier wel of niet de beste keuze. Hieronder leest u hier meer over.

 

Ricoh copier eigenschappen

Een Ricoh copier is in diverse uitvoeringen leverbaar en bezit onder andere de volgende eigenschappen:

  • Printsnelheid: zeker wanneer veel kopieën worden gemaakt, is de printsnelheid van een Ricoh copier zeer belangrijk. De snelheid van een Ricoh copier varieert van 16 tot 90 pagina’s per minuut.
  • Kleur: Ricoh copiers kunnen zowel zwart/wit als kleur printen. Sommige apparaten kunnen echter alleen zwart/wit afdrukken. Ook het aantal printbare kleuren kan verschillen.
  • Papierformaat: de ene Ricoh copier is in staat om alleen A4 formaten te printen, de andere kan bijvoorbeeld ook A3 afdrukken. Hier dient voor de aanschaf goed over nagedacht te worden.

 

Naast bovenstaande eigenschappen zijn er natuurlijk diverse andere functies die belangrijk kunnen zijn bij de keuze voor een Ricoh copier. Denk hierbij aan de opwarmtijd, stroomverbruik, dubbelzijdige printfunctie en papiercapaciteit.

 

Ricoh copier service en onderhoud

Na de aanschaf van een Ricoh copier wilt u natuurlijk ook dat het apparaat naar behoren blijft werken of dat eventuele issues snel worden opgelost. Vaak wordt bij de aanschaf van een Ricoh copier dan ook een serviceovereenkomst afgesloten, zodat u zorgeloos kunt printen, scannen en kopiëren. Bij Hofax staat hiervoor een supportteam met ervaren technici altijd voor u klaar. Wij regelen alle randzaken voor uw Ricoh copier en schakelen rechtstreeks met Ricoh.

 

Ricoh copier kopen bij Hofax

Hofax levert ruim 70 types Ricoh copier, welke u online kunt bekijken. Als officiële Ricoh business partner heeft Hofax inmiddels een sterke relatie opgebouwd met Ricoh en is een aanzienlijk deel van de klantenkring voorzien van een Ricoh copier. Ook onze klanten geven hierbij aan zeer tevreden te zijn over de Ricoh copier. Wilt u meer weten over de Ricoh copier? Neem dan direct contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier of per telefoon op 0416-279871.