Copier huren


Op korte termijn een copier nodig? Dan lijkt een copier huren vaak snel de beste printoplossing. Toch is dit niet altijd het geval en is een copier huren dan niet perse de beste optie. Het is sterk aan te raden om alle mogelijkheden goed tegen elkaar af te wegen. Hierbij is het verstandig om ook de opties mee te nemen van een copier leasen en copier kopen. Hieronder zijn alvast enkele belangrijke voor- en nadelen in een overzicht gezet die u op weg kunnen helpen bij de keuze voor een copier huren.

 

Copier huren, de voordelen

Bekijk hieronder 3 belangrijke voordelen bij een copier huren en ontdek of deze vorm past bij uw wensen in uw bedrijfssituatie.

  • Geen startkapitaal: het voordeel van een copier huren ten opzichte van kopen is dat er geen startkapitaal nodig is. Er zijn namelijk periodieke huurkosten aan verbonden zonder startinvestering.
  • Onderhoud en service: over het algemeen zijn alle kosten voor onderhoud en service bij de huurkosten inbegrepen en komt u niet voor verassingen te staan.
  • Minimale verplichtingen: een copier huren is vaak snel geregeld en het gaat hierbij vaak om een korte loopperiode. Zodoende kan een copier huren een aantrekkelijk alternatief zijn voor leasen.

 

 

De nadelen van een copier huren

Naast voordelen zijn er ook nadelen t noemen die gepaard gaan met een copier huren. Welke dit precies zijn, leest u hieronder.

  • Financieringskosten: in de regel gaat een kortere looptijd gepaard met hogere kosten. Er moet namelijk veel geregeld worden voor een korte periode. Wanneer er wordt gezocht naar een printoplossing voor de langere termijn, wordt dan ook al snel gekeken naar een leaseconstructie in plaats van een copier huren.
  • Wisselende kwaliteit: in de verhuur wordt niet altijd gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur. De investering in copiers moet natuurlijk worden terugverdiend en hoe langer en vaker een copier kan worden verhuurd, des te meer deze oplevert. Bij een copier huren is de kwaliteit dan ook iet altijd hetzelfde als bij bijvoorbeeld leasen.

 

 

Copier huren bij Hofax

Een copier huren bij Hofax behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse copiers beschikking die u voor korte of lange periode kunt huren. Graag kijken wij samen met u welke copier u het beste kunt huren voor uw bedrijfssituatie en of een copier huren de juiste keuze is. Meer weten over de opties van een copier huren bij Hofax? Neem direct contact met één van onze accountmanagers via het contactformulier of per telefoon op 0416-279871.